vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessNapflix – platforma care te plictiseste pana adormi

Napflix – platforma care te plictiseste pana adormi

Uneori, indiferent cat esti de obosit, corpul tau nu te lasa sa adormi. Pentru asta, doi spanioli au raspunsul: Napflix –platforma conceputa pentru a-i ajuta pe vizitatorii site-ului sa adoarma. Site-ul a fost lansat weekendul trecut si reda videoclipuri monotone si repetitive de pe Youtube.

Napflix “siesta video platform” face referire la celebrul post american cotat la Bursa, Netflix. Site-ul reuneste 60 de videoclipuri plictisitoare, cu subiecte precum fizica cuantica.

Naplix a devenit rapid viral, dupa cum precizeaza Victor Gutierrez de Tena, unul dintre co-fondatori. Ploaia care bate in geam, numaratoarea inversa timp de doua ore, opera, „Lacul Lebedelor”, documentare despre ursii panda, ori nunta regala din 1995 a Infantei Elena din Sevilla, toate aceste subiecte de filmulete s-au dovedit a fi folositoare pentru spanioli.

Ideea platformei le-a venit lui Victor (31 de ani) si lui Francesc Bonet (41 de ani) in timpul unui curs. Amandoi lucreaza in publicitate, insa site-ul nu a fost gandit cu o astfel de utilitate. Totusi, in urma succesului pe care lansarea l-a avut, co-fondatorii au in minte o strategie de marca si crearea unei comunitati de fani.

“Ideea a fost sa facem amuzamentul plictisitor”, a declarat Gutierrez de Tena pentru AFP. “Sunt destule filmulete pe Youtube pe care le-am putut selecta pentru a-i face pe oameni sa adoarma.”, a continuat el.

Spaniolii sunt bine-cunoscuti pentru siesta lor de dupa-amiaza. Se pare ca, in curand, intreaga lume va apela la Napflix, in detrimentul numaratului oilor.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).