sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriÎntreceri de nunţi cu aer burghez

Întreceri de nunţi cu aer burghez

Sinaia, Budapesta sunt locuri deosebite în care să se organizeze recepţii pentru cele mai frumoase zile din viaţa unor oameni.

Pe cât ar putea părea de diferite vieţile celor patru, evenimentele desfăşurate ieri au şi asemănări.

Au fost nunţi relativ restrânse, cu un număr nu foarte mare de invitaţi. Au avut mai mulţi cavaleri şi domnişoare de onoare, care i-au însoţit. Au ales locuri deosebite pentru ceremonii.

Nicolae, nepotul regelui Mihai I a avut o nuntă elegantă în Sinaia. Acest oraş este cu multe amintiri ale bunicului său, Mihai I.

Fiind o persoană publică, simpatizanti de-ai săi l-au aşteptat si aplaudat. Invitaţii au fost îmbrăcaţi în aşa fel încât sa respecte codul vestimentar cerut in invitaţie

In Budapesta, s-a desfăşurat nunta Valentinei Pelinel cu Cristian Borcea.

Atât Casinoul din Sinaia, cât si restaurantul de lux din Budapesta, unde s-au petrecut cele două recepţii sunt locuri inedite, cu o istorie veche, iar în aer se simte parcă atmosferă burgheză. În localul din Budapesta au servit masa, cu alte ocazii celebrităţi, vedete si chiar regina Elisabeta.

Fiecare nuntă e o poveste. Este unul din puţinele momente, în care doi oameni îşi pot alege detaliile care formeaza o secvenţă originală, de care îşi vor aminti mereu.

Cele doua mirese au ales să poarte două rochii albe, fiecare, prima fiind purtată in cadrul ceremoniei religioase, iar cea de-a doua, mai adecvată dansului, petrecerii de seară.

Rochia de mireasă a Alinei Binder a fost realizată în ţara noastră, iar cea a Valentinei Pelinel a fost de inspiraţie princiară, purtată recent de o tânără devenită ducesă.

Nicolae si sotia sa au plecat de la biserică într-o caleaşcă deosebită, unică, realizată în Italia.

Astăzi, în Sinaia, au fost depuse aranjamentele florale la Monumentul Eroilor, ceea ce a fost considerat de către mulţi un gest frumos din partea tinerilor căsătoriţi.

Domnul si doamna Borcea au mai rămas în Budapesta.

Toţi au trecutul lor care a fost destul de comentat si poate judecat, important este viitorul şi ce se învaţă din ce a fost.

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).