sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriDirectorul UBER și-a dat demisia

Directorul UBER și-a dat demisia

Travis Kalanick, co-fondatorul şi directorul general de la serviciul de rezervări de automobile UBER, şi-a anunţat miercuri demisia din funcţie, după ce investitorii companiei au făcut presiuni asupra lui, scriu jurnaliștii de la „New York Times”.

Informaţia a fost confirmată în mod oficial de un purtător de cuvânt de la Uber.

Cinci dintre principalii investitori de la Uber, inclusiv fondul Benchmark, i-au cerut lui Kalanick să demisioneze cât mai repede, considerând că Uber are nevoie de o schimbare de leadership, potrivit AGERPRES.

“Iubesc Uber mai mult decât orice altceva pe lume şi, în acest moment dificil din viaţa mea privată, am acceptat cererea investitorilor de a demisiona astfel încât Uber să poată să se concentreze pe construcţie în loc să fie distrasă de o nouă dispută”, a spus Kalanick pentru The New York Times.

Travis Kalanick, cel care în anul 2009 a fondat Uber, le-a transmis angajaţilor companiei săptămâna trecută că va renunţa la funcţia de CEO, însă această plecare trebuia să fie una cu caracter provizoriu, fiind legată de mai multe probleme personale ale acestuia.

Compania Uber a fost fondată în anul 2009 în SUA, iar în februarie 2015 a fost pusă în practică şi în România, în Capitală.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).