sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessAm căutat programe de training și am ajuns la GM Masterclass...

Am căutat programe de training și am ajuns la GM Masterclass Academy și Petre Nicolae

Am nevoie de un vânt puternic în afaceri și carieră. Din acest motiv, am căutat programe de training. Cineva mi-a recomandat programul de training GM Masterclass Academy și Petre Nicolae. O să-i fiu veșnic recunoascătoar. Sunt un bun General Manager? A fost prima mea întrebare. Am crezut că răspunsul este da, numai că n-am avut noroc de oameni, echipă, angajați, etc Cu alte cuvinte, atunci când treburile nu mergeau vina nu era a mea, ci a celorlalți. Ei bine, viziunea mea este alta acum, după ce am absolvit GM Masterclass Academy. Petre Nicolae, CEO și trainer transformațional la CBC România m-a determinat să văd altfel lucrurile. Cred că aveam mare nevoie de această luminiță. Eram blocat, nu vedeam soluții și nu înțelegeam unde greșesc și care sunt eforturile și acțiunile de care am nevoie să-mi ating obiectivele. Am senzația că am schimbat foarte multe după aceste module de curs. În plus, am fost plăcut impresionat să constat cât de clare sunt căile. Inițial, ce numea Petre „designul postului” parea extrem de birocratic, consumator de timp și energie. Acum știu că fișa departament, fișa postului, fișa alocare obiective, fișă raport de activitate, etc sunt extrem de utile. Exercit un altfel de control asupra angajaților. Cu toții suntem liniștiti, au disparut frustrările și avem șanse maxime sa ne îndeplinim sarcinile și atribuțiile, deci compania să funcționeze. Îmi sunt clare toate (mecanismele, roluri, functiuni, etc). Mă pot concentra pe dezvoltare și nu mai simt presiunea. De asemenea, mi-am dat seama că am nevoie și de alte competențe. Am dechis chiar acum pagina în care poți să vezi toate programele de training. 

Am încredere în Petre Nicolae și CBC România (top firme training), o spun la modul cel mai sincer posibil. Apropo de sinceritate, Petre, trebuie să-ți spun că la început am crezut că am ajuns la un al românaș de-al nostru care cu tupeu ține cursuri din care nu înveți nimic concret, dar plătești pentru show-ul lui. Ce m-a impresionat la curs au fost colegii care și-au recunoscut repede blocajele și cadrele lor limitate de referință, iar la final au plâns de bucurie. Petre, faci lucruri minunate! Păcat că nu vrei să te promovezi mai mult. Nu închid înainte să-ți mulțumesc Petre. Mi-ai schimbat viața. Am venit la tine cu probleme de afaceri, viață, familie, prieteni și am plecat cu soluții pentru toate. Să te țină Dumnezeu sănătos și să-ți pastrezi activitățile.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).