luni, iulie 15, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessAndreea Lupu este director general la o companie de evenimente și sărbătorește...

Andreea Lupu este director general la o companie de evenimente și sărbătorește fiecare succes

Andreea Lupu este fondatorul „Meaningful Consulting„,o companie ce oferă servicii pe partea de organizare de evenimente, având scopul de a lua de pe umerii clienților stresul și presiunea organizării unui eveniment. Este pasionată de ceea ce face, iubește să lucreze cu oamenii și întotdeauna obține ce își propune.

Cum sună povestea mea?

„Am venit în Cluj acum 8 ani pentru a studia psihologia, iar pentru că îmi doream să cunosc și alți oameni, am început să fac voluntariat. După finalizare studiilor și a activităților de voluntariat, am realizat că sunt pasionată de zona de evenimente și de lucrul cu oamenii, motiv pentru care m-am angajat pe partea de resurse umane în cadrul unei firme care organizează evenimente. Timp de 2 ani și jumătate am avut postura de angajat și am avut oportunitatea de a mă implica în unele dintre cele mai mari evenimente din România (ex: Untold). După această perioadă, am considerat că este momentul să încep o nouă etapă din viața mea și mi-am deschis firma de evenimente. Primul an ca și antreprenor a fost extrem de greu, deoarece nu știam despre ce este vorba, nu reușeam să produc suficienți bani încât să plătesc toate cheltuielile și fiecare lună era o provocare. Din fericire, anul acesta firma a crescut cu 130% față de anul trecut, iar provocările au venit prin prisma volumului mare de lucru (peste 40 de evenimente în care am fost implicați), nu a lipsei de resurse financiare. Perspectivele pentru anul viitor sunt și mai bune, urmând ca pentru al doilea an consecutiv, firma să crească cu peste 100% față de anul acesta, având mai multe evenimente și o responsabilitate mai mare în cadrul lor.”

Aceeași  viziune, însă mijloacele sunt diferite

„În liceu îmi doream să fiu psiholog și profesoară, pentru a-i ajuta pe oameni în dezvoltarea lor. După terminarea studiilor universitare și după toată experiența de voluntariat, mi-am dat seama că partea de educație a tinerilor pot să o realizez în momentul în care țin training-uri, iar partea de consiliere se realizează odată cu interacțiunea cu fiecare persoană care mă înconjoară.Ceea ce pot spune este că viziunea a rămas aceeași, însă mijloacele sunt puțin diferite.”

Ne adunăm cu echipa și sărbătorim

„În momentul în care am deschis firma, una dintre cele mai mari dorințe a fost să îmi aleg clienții după principiile și valorile pe care eu le am, oameni care să fie interesați ca proiectele lor să aducă o schimbare în societate și nu doar să producă bani. Acest mod de a gândi poate fi destul de greu de urmat pentru o firmă la început de drum, care are nevoie de surse de venit pentru a supraviețui și a crește, însă, din fericire, clienții pe care îi am sunt oameni care rezonează cu valorile mele și care apreciază munca pe care o fac. Cu toate greutățile oricărui început, acțiunea consider că este cel mai important pas pe care îl putem face! Nu o să știm niciodată dacă ceea ce ne dorim va avea sau nu succes, până nu facem primul pas. Consider că nu se poate schimba nimic în lumea aceasta, dacă nu încercăm să fim noi schimbarea pe care ne-am dori să o vedem în ceilalți. Sunt de părere că trebuie să luptăm pentru ceea ce ne dorim, să nu ne mai plângem și să nu așteptăm ca altcineva să vina să ne rezolve problemele. Închid declarația mea cu momentul care mă face cea mai fericită. Este acel moment  în care clientul este mulțumit de felul în care ne-am făcut treaba, ne adunăm cu echipa și sărbătorim finalizarea evenimentului.  Pentru anul următor ne dorim să ne extindem internațonal și să ne bucurăm în continuare de ceea ce facem, alături de clienții noștri!”

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).