sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriAmenzi pentru uscarea rufelor în balcoanele deschise și bătutul covoarelor

Amenzi pentru uscarea rufelor în balcoanele deschise și bătutul covoarelor

Începând  cu data de 1 decembrie în județul  Buzău vor fi interzise uscarea rufelor în balcoanele deschise sau bătutul covoarelor în spatele blocului. Amenzile vor fi destul de mari pentru cei care nu respectă noul regulament de conviețuire socială.

Consiliul Local Municipal (CLM) Buzău a luat joi această decizie prin vot, care dacă nu va fi respectată, cei în cauza vor fi sancționați cu amenzi cuprinse între 500 și 1.000 de lei. Noul regulament nu prevede doar cele menționate anterior ci și aplicarea acelorași sume pentru persoanele care aruncă hârtii sau scuipă pe domeniul public. Oamenii legii îi vor amenda și pe cei surprinși că scriu sau desenează pe fațadele blocurilor, clădirilor, dar și pe gardurile, monumentele și statuile de pe rază municipiului.

Primarul Constantin Toma, inițiatorul proiectului a declarat la finalul ședinței CLM, că sunt reguli stricte, dar foarte necesare.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).